ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ρουάντα - Γουινέα 0-2: Φιλική νίκη με ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκε βασικός για ένα ημίχρονο στη νέα φιλική αναμέτρηση της Γουινέας με τη Ρουάντα, ωστόσο το πρώτο γκολ της εθνικής του προήλθε από κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος από τα δεξιά.

Η Γουινέα νίκησε τη Ρουάντα με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Κόπα Άφρικα, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, να είναι πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ, εκτελώντας ένα κόρνερ από τα δεξιά, με τον Μπαγιό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 27ο λεπτό. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στη συνέχεια έγινε αλλαγή.

Εννιά λεπτά μετά, ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ έκανε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει ένα ακόμα φιλικό πριν από τρεις ημέρες, με τη Ρουάντα να νικά με 3-0 και τον Αγκιμπού Καμαρά να χρησιμοποιείται ως βασικός. Στο συγκεκριμένο φιλικό, ο Μαμαντού Κανέ που αγωνίζεται στη Νέφτσι Μπακού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έμεινε στον πάγκο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ