Ροντρίγκο: “Πριν πάω στην Ρεάλ, ήμουν κοντά στο να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα”

Ο Ροντρίγκο αποτελεί ποιοτικό μέλος της Ρεάλ εδώ και μία εξαετία ωστόσο η διαδρομή του θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως είχε φτάσει μία ανάσα να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.
Ο Ροντρίγκο κοσμεί τη γραμμή κρούσης της Ρεάλ εδώ και έξι χρόνια, ωστόσο την περασμένη σεζόν είχε μικρό χρόνο συμμετοχής και έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο παραχώρησής του, με τον Τσάμπι Αλόνσο να θέτει πάντως βέτο και να τον κρατάει στο Μπερναμπέου.
Επιλογή που έχει πεισμώσει τον Βραζιλιάνο φορ να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να αυξήσει σταδιακά το χρόνο συμμετοχής του στους μερένγκες, με τον ίδιο να παραδέχεται σε συνέντευξή του στην As ότι το 2019 είχε βρεθεί μία ανάσα από το να μετακομίσει στη μεγάλη αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα.
“Πριν υπογράψω για τη Μαδρίτη, όλα είχαν ήδη γίνει και είχα ουσιαστικά συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια. Αλλά ο πατέρας μου μού είπε ότι η Μαδρίτη μας είχε καλέσει και ότι έπρεπε να διαλέξω.
Για μένα, ήταν πολύ εύκολο. Ήξερα τι ήθελα και ποιο ήταν το όνειρό μου. Δεν δίστασα καν. Και έτσι βρέθηκα στην Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και τον σέβομαι πολύ αλλά η Μαδρίτη ήταν το όνειρό μου και η απόφασή μου ήταν εύκολη
Για όσο το θέλει η Ρεάλ, εγώ θα μείνω στον σύλλογο. Μου αρέσει που βρίσκομαι στην Ρεάλ”, τονισε χαρακτηριστικά, για να αναφερθεί κατόπιν στο επικείμενο Clasico, πρώτο της φετινής σεζόν:
“Θα πρέπει να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα στο Clasico, πέρυσι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα απέναντί τους και αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί. Θα παίζουμε στο σπίτι μας, στο Μπερναμπέου και οφείλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε”.