ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντρίγκες: "Έχω προσαρμοστεί με τους συμπαίκτες μου, θα έρθουν και καλύτερες μέρες"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΠΑΣ, σχολίασε πως πλέον έχει προσαρμοστεί, ενώ τόνισε ότι θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να κάνει το ντεμπούτο του. Στις δηλώσεις του στη NOVA σχολίασε πως έχει προσαρμοστεί με τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως είναι η αρχή και θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πρώτα μου λεπτά στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για το ότι πανηγύρισε μαζί με τον Αραμπί: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος με όλους γύρω μου. Έχω προσαρμοστεί με όλους τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος και για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι".

Για την ετοιμότητα του: "Πραγματικά είναι μόνο αρχή. Νιώθω έτοιμος και ανυπομονούσα γιατί ήμουν εκτός γι' αρκετό καιρό. Θα έρθουν και καλύτερες μέρες".

Για την Άιντραχτ: "Το Europa League είναι ωραία διοργάνωση, είναι όμορφο να παίζεις σε αυτήν. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ