ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ροντινέι: “Πάω Βραζιλία να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένο”

INTIME

Μέσα από μία επική ανάρτηση στα social media, ο Ροντινέι ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως επιστρέφει στη Βραζιλία επειδή είναι “πολύ κουρασμένο”.

Σεζόν τέλος για τον Ολυμπιακό και οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πήραν άδεια, προκειμένου να ξεκουραστούν εν όψει και της νέας χρονιάς. Ο Ροντινέι, λοιπόν, επέστρεψε στην πατρίδα του, Βραζιλία, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του για το ταξίδι μέσα από ένα επικό βίντεο στο Instagram.

“Καλό βράδυ. Εγώ πάω Βραζιλία να ξεκουραστώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένο φίλε. Άντε γειά” είπε συγκεκριμένα ο παίκτης των ερυθεόλευκων, κάνοντας αναφορά στη viral ατάκα του στην εκπομπή Game Night. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Κωνσταντή Τζολάκη, ο Ροντινέι είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (3.591).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ