EURO

Ρονάλντο: "Yπερήφανοι για την Πορτογαλία"

Ρονάλντο: "Yπερήφανοι για την Πορτογαλία"

Οι παίκτες της Πορτογαλίας αισθάνονται υπερήφανοι παρά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στα ημιτελικά του EURO.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από την Ισπανία. Παρόλο αυτά,δηλώνει υπερήφανος που αγωνίστηκε με την φανέλα της Πορτογαλίας στο EURO τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του.

Μετά το ματς τους συνεχάρη για την προσπάθεια που έκαναν και έδωσε ραντεβού στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

" Είμαι λυπημένος. Όταν χάνεις έναν ημιτελικό στα πέναλτι είναι πάντα οδυνηρό. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης και η ομάδα που θα έχει την μεγαλύτερη τύχη θα κερδίσει.

Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά για την Πορτογαλία. Ήμασταν ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε τύχη στα πέναλτι.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι αλλά η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε απογοήτευση γιατί ξέρουμε ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στον τελικό.

Εκανα το καλύτερο δυνατό και είμαι ευχαριστημένος για όσα έχω κάνει στην ομάδα. Παίξαμε καλά και αξίζαμε να παίξουμε στον τελικό".

Ανάλογα ήταν και τα λόγια του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος τόνισε ότι η Πορτογαλία φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση: " Είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε να προκριθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μπορεί να αισθανόμαστε απογοήτευση αλλά θα πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά γιατί κάναμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και σταθήκαμε πολύ καλά. Κρίμα που δεν πήραμε την πρόκριση".

Ο Έλντερ Πόστιγκα δήλωσε ότι η Πορτογαλία θα πρέπει να σκέφτεται την επόμενη διοργάνωση: " Δείξαμε θέληση για τη νίκη αλλά το ματς κρίθηκε στα πέναλτι. Δεν είχαμε την τύχη περασμένων αγώνων αλλά πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά το κεφάλι γιατί όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερους εαυτό και τίμησαν την Πορτογαλία με την παρουσία τους.

Οι εμφανίσεις μας έκαναν τους Πορτογάλους υπερήφανους. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την δουλειά, να ανακάμψουμε και να σκεφτόμαστε την επόμενη πρόκληση".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ