ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το πρώτο SUV της Ferrari είναι το νέο αυτοκίνητο του Πορτογάλου σταρ - Οι εκπληκτικές επιδόσεις και η απίστευτη τιμή

Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο
Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο INSTAGRAM /@CRISTIANO

Ο Κριστιάνο Ρονάλτο έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα, γεγονός που το επιβεβαιώνει και με το νέο του αυτοκίνητο, μια Ferrari Purosangue, που είναι το πρώτο SUV της πολυτελούς εταιρείας.

Το ακριβό γούστο του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό. Ο Πορτογάλος σταρ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή αξεσουάρ αλλά και για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει όλες τις μάρκες και τα χρώματα στη συλλογή του και τώρα μόλις πρόσθεσε ακόμα ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ του.

Ferrari Purosangue
Ferrari Purosangue FERRARI MEDIA

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ απόκτησε μια Ferrari Purosangue, που είναι το πρώτο SUV της πολυτελούς εταιρείας.

Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο
Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο FERRARI MEDIA


Αποτελεί αποκλειστικό μοντέλο της εταιρείας, καθώς είναι το πρώτο SUV που έχει κατασκευαστεί. Έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 με 715 ίππους και την ικανότητα να φτάνει τα 100 km/h σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα.

Ferrari Purosangue
Ferrari Purosangue FERRARI MEDIA

Αναφορικά με τη τιμή που φτάνει αυτό το SUV της Ferrari, ξεκινάει από 440.000 ευρώ. Τιμή που αυξάνεται εάν προστεθούν επιπλέον αξεσουάρ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τη νέα του αγορά. Ανήρτησε μία φωτογραφία που ποζάρει στο νέο του αυτοκίνητο, με ασορτί φόρμα σε μπλε χρώμα.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ SPORTS & GOSSIP FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ