ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι σύντομα μεταξύ των πρώτων πέντε στον κόσμο"

Ρονάλντο: "Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι σύντομα μεταξύ των πρώτων πέντε στον κόσμο"
PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εγκωμίασε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας στο φινάλε του νικηφόρου ματς της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ, με τον Πορτογάλο να εκφράζει την πίστη πως σύντομα θα είναι μεταξύ των πέντε καλύτερων στον κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό οργίασαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην περνάει καλά στην Σαουδική Αραβία παρά τα 500 εκατομμύρια που αναμένεται να λάβει αν παραμείνει μία διετία εκεί, όμως ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να φύγει.

Αυτό το έδειξε τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όπου σκόραρε το νικητήριο γκολ της Αλ Νασρ στην μεγάλη ανατροπή με 3-2 επί της Αλ Σαμπάμπ όσο και έξω από αυτόν, με τον CR7 να εκφράζει την άποψη πως η Pro Saudi League έχει όλα τα φόντα να γίνει σύντομα μεταξύ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στον πλανήτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, περίμενα αυτή τη στιγμή για δεκαετίες, είναι μεγάλη τιμή να μιλάω μαζί σου. Συγχαρητήρια, πέτυχες ένα από τα ομορφότερα φετινά σου γκολ φέτος, στο ντέρμπι, πως τα βλέπεις τα πράγματα ως τώρα"; ήταν η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ο Πορτογάλος, για να απαντήσει:

"Είμαι χαρούμενος, η ομάδα τα κατάφερε σε ένα φανταστικό παιχνίδι. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά πιστέψαμε μέχρι τέλους και πετύχαμε τρία γκολ. Οπότε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον κόσμο που ήταν εκπληκτικός σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Κληθείς δε να κάνει έναν απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του στην Αλ Νασρ, ο 38χρονος σούπερ σταρ άφησε να εννοηθεί πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του μαζί της και πως δεν έχει τάσεις άμεσης επιστροφής στην Ευρώπη, λέγοντας:

"Το πρωτάθλημα βελτιώνεται συνεχώς, τη νέα σεζόν θα είνα ακόμη πιο δυνατό, σύντομα θα είναι μεταξύ των 5 πρώτων στον κόσμο. Χρειάζονται χρόνο, παίκτες, δομές, αλλά αυτή η χώρα έχει τεράστιες προοπτικές και υπέροχους ανθρώπους".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ