SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Το φουτουριστικό του σπίτι που από όνειρο, του έχει γίνει... εφιάλτης

Το ρολόι του Κριστιάνο Ρονάντο κοστίζει όσο ένας παίκτης της Super League
Το ρολόι του Κριστιάνο Ρονάντο κοστίζει όσο ένας παίκτης της Super League ©2017 ARMANDO FRANCA/ AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να κατασκευάσει το σπίτι των ονείρων του, ωστόσο τα εμπόδια είναι πολλά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στη κατασκευή μίας φουτουριστικής έπαυλης στο Κασκάις της Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος σταρ προσπαθεί να χτίσει το σπίτι των ονείρων του, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με την υλοποίηση του έργου. Το φουτουριστικό σπίτι του επιθετικού της Αλ Νασρ, έπρεπε να είναι έτοιμο μέχρι τον Ιούλιο του 2023, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με τους γείτονες το σπίτι θέλει ακόμα έναν χρόνο δουλειάς. "Είμαστε κουρασμένοι. Κατασκευάζεται εδώ και 3 χρόνια. Το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει με νοσοκομείο. Ο δρόμος μου είναι κλειστός εδώ και μήνες, ο κήπος μου γεμάτος σκόνη" δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής.

Αυτό που προκαλεί στον CR7 μεγαλύτερο πονοκέφαλο είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας σε αυτή την έπαυλη. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα video από σημαντικό πρόσωπο της Πορτογαλίας, στο οποίο φαινόταν η πρόσοψη του σπιτιού. Δεν έφτανε μόνο αυτό, ένας Βραζιλιάνος Youtuber εισέβαλε κρυφά στην έπαυλη, που βρίσκεται υπό κατασκευή, βιντεοσκοπώντας τον εσωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με το "Look" είναι αδύνατο να να υπάρξει ιδιωτικότητα σε αυτό το σπίτι, καθώς βρίσκεται σε σημείο που μπορούν οι κάτοικοι της περιοχής να το κοιτάζουν από τους κήπους τους. Επιπλέον, περιβάλλεται από ένα γήπεδο γκολφ, το οποίο ο 38χρονος ποδοσφαιριστής επιχείρησε να αγοράσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ