ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Το εντυπωσιακό VIDEO και το μήνυμά του για το ιστορικό επίτευγμα που πέτυχε με την Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν το ματς Ισλανδία - Πορτογαλία όπου συμπλήρωσε 200 συμμετοχές
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν το ματς Ισλανδία - Πορτογαλία όπου συμπλήρωσε 200 συμμετοχές 2023 AP PHOTO/BRYNJAR GUNNARSSON

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στο ματς της Εθνικής Πορτογαλίας με την Ισλανδία την Τρίτη (20/6) το βράδυ με τον Πορτογάλο να συμπληρώνει 200 συμμετοχές με το εθνόσημο, να γίνεται ο πρώτος που κατάφερε κάτι τέτοιο, και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό VIDEO και το μήνυμα πως πάντα θα τα δίνει όλα για την Πορτογαλία.

Ιστορικό ήταν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το παιχνίδι της Εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ισλανδία την Τρίτη (20/6) το βράδυ καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με το εθνόσημο και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Ο Ρονάλντο που μάλιστα σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του γιόρτασε τη 200η του συμμετοχή με ένα εντυπωσιακό βίντεο από παιχνίδια του με φανέλα της Πορτογαλίας και το μήνυμα πως θα δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό όταν φορά τη φανέλα με το Εθνόσημο.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"200 παιχνίδια με την ίδια δέσμευση, αφοσίωση και υπευθυνότητα, όπως την πρώτη φορά που έπαιξα με αυτή τη φανέλα. Είμαι εδώ, συνεχίζω να σκοράρω, κυνηγάω το όνειρό μου και δίνω τα πάντα για την ομάδα και για τη χώρα μας. Αγάπη για την Πορτογαλία".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ