ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Προτιμώ να παρακολουθήσω έναν αγώνα πυγμαχίας κι όχι ποδοσφαίρου"

Ο Κριστιάνο Ροναλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A
Ο Κριστιάνο Ροναλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στην αγάπη του για την πυγμαχία, υποστηρίζοντας πως προτιμά να παρακολουθήσει έναν αγώνα UFC παρά ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό τηλεοπτικό δίκτυο "DAZN" και αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει στα μαχητικά αθλήματα, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως προτιμά να παρακολουθήσει στην τηλεόραση έναν αγώνα πυγμαχίας και όχι ποδοσφαίρου.

"Το να παίζω ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου, αλλά απολαμβάνω να παρακολουθώ άλλα αθλήματα στην τηλεόραση. Ανάμεσα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν αγώνα UFC ή πυγμαχίας, προτιμά το δεύτερο", τόνισε ο CR7, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε αν θα του άρεσε ως ιδέα να γίνει πυγμάχος:

"Δεν νομίζω πως θα είχα ποτέ τη δυνατότητα να γίνω πυγμάχος, καθώς είναι δύσκολο. Πρέπει να έχεις γεννηθεί με αυτό το χάρισμα. Εγώ θεωρώ πως γεννήθηκα για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως είχα αυτό το χάρισμα απ' όταν γεννήθηκα και είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να αυξήσω τις πιθανότητες να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ UFC FIGHTSPORTS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ