ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Πρώτη αποτυχία στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Νασρ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Super Cup

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλ Ιτιφάκ για την Pro League 2022-2023 στο "Μρσουλ Παρκ", Ριγιάντ | Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλ Ιτιφάκ για την Pro League 2022-2023 στο "Μρσουλ Παρκ", Ριγιάντ | Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να βοηθήσει την Αλ Νασρ στα ημιτελικά του Super Cup Σαουδικής Αραβίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνώρισε την πρώτη αποτυχία του στη Σαουδική Αραβία, αφού η Αλ Νασρ ηττήθηκε 1-3 από την Αλ Ιτιχάντ στο "Κινγκ Φαρντ" και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Super Cup.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έμεινε χωρίς γκολ και στο δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Αν και είχε κάποιες επιθετικές προσπάθειες, οι πιο αξιοσημείωτες ενέργειές του ήταν ορισμένες πανέμορφες ντρίμπλες.

Η Αλ Ιτιχάντ ήταν πιο ουσιαστική και είχε τον Ρομαρίνιο σε μεγάλη μέρα. Με ένα γκολ και μια ασίστ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και μπορεί ο Ταλίσκα να μείωσε για την Αλ Νασρ, το γκολ του Μουχανάντ αλ Σανκιτί στις καθυστερήσεις "κλείδωσε" την πρόκριση με 3-1.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ