ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο διατροφολόγος του CR7 παραδέχτηκε πως οι παίκτες της Αλ Νασρ ακολουθούν τη διατροφή του

Ρονάλντο: Ο διατροφολόγος του CR7 παραδέχτηκε πως οι παίκτες της Αλ Νασρ ακολουθούν τη διατροφή του
@2023 HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Η άφιξη του Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία άλλαξε τη συμπεριφορά ενός μεγάλου γκρουπ ανθρώπων, με τον διατροφολόγο του να εξομολογείται πως οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ τρώνε και προπονούνται πλέον όπως και ο CR7.

Ο Χοσέ Μπλέσα ταξιδεύει μία φορά τον μήνα από την Ισπανία στην Σαουδική Αραβία και ο λόγος δεν είναι άλλος από το να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές όσον αφορά στο φαγητό στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας που είναι ο διατροφολόγος του.

Ο ίδιος φιλοξενήθηκε σε ισπανικό περιοδικό και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον 38χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ, για να κάνει μάλιστα και μία αποκάλυψη, αφού εξομολογήθηκε πως οι συμπαίκτες του CR7 στην Αλ Νασρ τρώνε και προπονούνται όπως ο Ρονάλντο για να του μοιάσουν.

"Ο Κριστιάνο με βοηθάει πολύ επειδή τώρα πια δεν χρειάζεται να του μάθω κάτι. Έχει χτίσει μία αληθινή "σχολή" και οι άλλοι παίκτες κάνουν αυτό που κάνει για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Από τότε που ήρθε ο Ρονάλντο, όλοι προπονούνται πιο σκληρά και εφαρμόζουν πιο αυστηρή δίαιτα", τόνισε ο Μπλέσα, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν έχω δει σύλλογο όπως αυτόν, όπου οι παίκτες βελτιώνουν το 90% της σύστασης του σώματός τους κάθε φορά που τους βλέπω. Έχουν λιγότερο πάχος, περισσότερους μύες και κάνουν όλες τις ασκήσεις που κάνει ο Ρονάλντο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ