ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Ρονάλντο: "Μόνο εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου, κανένας άλλος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας απέναντι στην Τουρκία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας απέναντι στην Τουρκία © 2022 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της μάχης της Πορτογαλίας απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (29/3, 21:45, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) αναφέρθηκε στο μέλλον του στην εθνική ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Πορτογαλία πέρασε την Τουρκία και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Την Τρίτη (29/3, 21:45, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) η χώρα της ιβηρικής θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Μακεδονία με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου. Γι' ακόμη μία φορά ερωτήθηκε αν το Παγκόσμιο του Κατάρ θα είναι το τελευταίο του, με τον Πορτογάλο σταρ να απαντάει πως εκείνος είναι κύριος του εαυτού του και θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει.

"Νομίζω ότι πολλοί από εσάς ρωτάτε την ίδια ερώτηση. Αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι εγώ, κανένας άλλος. Εάν νιώθω καλά θα παίξω περισσότερα παιχνίδια. Εάν δεν νιώθω, δεν θα παίξω. Εγώ είμαι το αφεντικό, τέλος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι και την στήριξη των φιλάθλων που θα κατακλύσουν το Ντραγκάο τόνισε: "Για εμάς είναι επίσης ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ήδη κάνω έκκληση στους Πορτογάλους. Πάντα εκτιμώ την απόδειξη της στήριξης και αυτό ζητάω και γι' αύριο. Χθες που πήγα στο κρεβάτι σκέφτηκα: Θέλω να ξεκινήσει ο ύμνος και να κλείσει η μουσική, να τραγουδήσουμε χωρίς μουσική. Θα κερδίσουμε το παιχνίδι".

Τέλος, υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη: "Πάντα θα υπάρχει πίεση. Είμαστε προετοιμασμένοι, θέλαμε να παίξουμε σε αυτόν τον τελικό. Ιταλία ή Βόρεια Μακεδονία, δεν έχει σημασία, γιατί αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό το σημείο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ