ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Κέρδισε το δικαστήριο κόντρα στην Γιουβέντους και βάζει στην τσέπη του πάνω από 10 εκατ. ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η απόφαση του Ρονάλντο να κινηθεί νομικά εναντίον της Γιουβέντους κατηγορώντας την για οφειλές απέναντί του, τον οδήγησε σε μία σημαντική νίκη, με την βέκια σινιόρα να καλείται βάσει απόφασης δικαστηρίου να του δώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν τρία χρόνια από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάζεψε τα μπαγκάζια του από το Τορίνο και αποχώρησε από την Γιουβέντους, όμως ο τορινέζικος σύλλογος εξακολουθεί να πληρώνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ...

Αιτία οι οφειλές των μπιανκονέρι προς τον CR7 από την περίοδο της πανδημίας, με τον Ρονάλντο να αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλοτε ομάδας του διεκδικώντας το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ και να δικαιώνεται.

Και αυτό γιατί οι δύο πλευρές κατέληξαν στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τη διαμάχη τους, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να αποφασίζει πως η Γιουβέντους θα πρέπει να καταβάλλει στον παίκτη το 50% των χρημάτων που ζήτησε, ήτοι 10 εκατομμύρια ευρώ συν τους τόκους.

Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα που ήταν κάτοικος Τορίνου, ο Ρονάλντο πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ ενώ συνολικά σκόραρε 101 γκολ σε 134 συμμετοχές του με τα ασπρόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ