SPORTS & GOSSIP

Ρονάλντο: Η νέα πολυτελής έπαυλη του Πορτογάλου σούπερ σταρ έχει ήδη σχεδιαστεί και κοστίζει μία περιουσία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποκτήσει ακόμα ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επενδύσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στη κατασκευή μίας φουτουριστικής έπαυλης στο Κασκάις της Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος σταρ προσπαθεί να χτίσει το σπίτι των ονείρων του, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε, καθώς υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου και αρκετή γκρίνια από του γείτονες.

Ωστόσο, σύντομα θα αποκτήσει ακόμα ένα σπίτι, απίστευτα πρωτότυπο, αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για ένα κτήριο εφτά ορόφων, το οποίο θα διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Οι αρχιτέκτονες του έργου χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για τον σχεδιασμό της έπαυλης.

Το σπίτι πρόκειται να κατασκευαστεί στη Σαουδική Αραβία και ο Ρονάλντο και η οικογένειά του θα μπορούν να μετακομίσουν σε αυτό, όποτε το επιθυμούν. Πέρα από την πισίνα που θα υπάρχει στον εξωτερικό χώρο της βίλας, θα διατίθεται και μία σε εσωτερικό χώρο.

Η συγκεκριμένη έπαυλη θα συνδυάζει το κλασσικό στιλ μαζί με παραδοσιακά στοιχεία της Σαουδικής Αραβίας σε όλη του την έκταση. Δεν γινόταν να λείπει το playroom, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ποδόσφαιρο, όπως είναι λογικό. Πρόκειται να έχει μία τεράστια οθόνη, αλλά και ένα ποδοσφαιράκι στο κέντρο του δωματίου.

Σπα και μπάνιο φτιαγμένα από χρυσό, αποκλειστικά για τον επιθετικό της Αλ Νασρ αλλά σπίτι χωρίς γυμναστήριο δεν θα μπορούσε να προορίζεται για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ