ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ Σίτι του δίνει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά η Γιουβέντους δεν τον αφήνει ελεύθερο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Ίντερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Ίντερ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ρονάλντο για να τον πείσει να πάει στην Αγγλία αλλά η Γιουβέντους δεν συμφωνεί να τον αφήσει ελεύθερο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/8) ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον κάνει δικό της με τη Γιουβέντους όμως να μην αφήνει ελεύθερο τον Πορτογάλο ο οποίος έχει συμβόλαιο.

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος αρχικά τονίζει πως ο Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ρονάλντο, βρίσκεται πλέον στο Τορίνο μετά το πρόσφατο του ταξίδι στο Μάντσεστερ για απευθείας επαφές με τους ανθρώπους της Σίτι. Βέβαια ακόμα δεν έχει βρεθεί με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ρονάλντο θα ήθελε να δοκιμάσει μια καινούρια εμπειρία αλλά η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάρει τον Πορτογάλο είναι η Σίτι, που είναι διατεθειμένη να του κάνει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, οι Άγγλοι θα πρέπει να τα βρουν και με τη Γιουβέντους.

Η πρόθεση της Σίτι είναι να πάρει τον Ρονάλντο ως ελεύθερο, κάτι που βέβαια βρίσκει αντίθετη τη Γιουβέντους, που δεν θέλει να τον χάσει τσάμπα και να πρέπει και να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είναι ο παίκτης της Σίτι που στη Γιουβέντους θα ήθελαν να πάρουν ως αντάλλαγμα, αλλά ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει να δώσει τον Βραζιλιάνο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ