ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ προσέφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ της Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ της Πορτογαλίας 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Αλ Νασρ του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, έχει στο τραπέζι πρόταση συμβολαίου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τις μεγαλύτερες απολαβές που έχουν δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει χωρίς περιττά... βάρη, όπως οι αξιώσεις των "κόκκινων διαβόλων".

Η Αλ Νασρ δεν θα είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να καλύψει τέτοιες αξιώσεις, όμως τώρα που δεν υπάρχουν, έχει τη διάθεση να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο σύλλογος ανήκει στον πρίγκιπα της χώρας και ιδιοκτήτη και της Νιούκαστλ, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, με συνέπεια μία τέτοια κίνηση να έχει πολλαπλά οφέλη για τον ίδιο.

Γι' αυτό και προσφέρει στον 37χρονο σούπερ σταρ το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία σύμφωνα με το αμερικανικό CBS Sports, δηλαδή με fixed απολαβές 72.000.000 ευρώ το χρόνο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το συμβόλαιο θα είναι τριετές, μιας και ο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμα, με συνέπεια συνολικά να μπορεί να εισπράξει 216.000.000 μόνο από τη κανονική συμφωνία του με την Αλ Νασρ, χωρίς να υπολογίζονται λοιπές απολαβές (πχ. μπόνους, πριμ αφοσίωσης κλπ.).

Οι επαφές υπάρχουν από το καλοκαίρι και ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε στην περίφημη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν ότι υπήρχε στο "τραπέζι" πρόταση... μαμούθ από τη Σαουδική Αραβία.

Η πρόταση παραμένει σε ισχύ, όμως ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να απαντήσει πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Εξάλλου, προ ημερών δήλωσε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου κι έτσι οποιοδήποτε συμβόλαιο θα καταστεί περιττό.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ