VIRAL

Ρονάλντο: Έκανε τον σταυρό του μετά το γκολ του και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στη Σαουδική Αραβία

Ο Ρονάλντο έκανε τον σταυρό του μετά το γκολ του και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στη Σαουδική Αραβία
Ο Ρονάλντο έκανε τον σταυρό του μετά το γκολ του και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στη Σαουδική Αραβία PRINT SCREEN

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από γκολ που σημείωσε έκανε τον σταυρό του πριν από τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του "SIU".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για λογαριασμό της Αλ Νασρ και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων μετά την νίκη της με 1-0 επί της Αλ Σόρτα.

Ο Πορτογάλος σταρ, με το γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του να βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, σάλο έχει προκαλέσει ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ο CR7. Έκανε τον σταυρό του πριν το χαρακτηριστικό του "SIU". Η προσευχή και τα σύμβολα άλλης θρησκείας στη Σαουδική Αραβία θεωρούνται έγκλημα, που τιμωρείται με σύλληψη. Όποιος δεν συνετίζεται με τους κανόνες της χώρας, κατηγορείται για θρησκευτικό προσηλυτισμό.

Ένας πρώην παίκτης της Αλ Νασρ, ο Χουάν Πάμπλο, είχε συλληφθεί στο παρελθόν, αφού εθεάθη σε ένα εμπορικό κέντρο με αμάνικη μπλούζα, που άφηνε ακάλυπτο ένα τατουάζ που είχε με τον Ιησού.

Παρόλα αυτά, στην περίπτωση του Ρονάλντο οι πιθανότητες να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο είναι σχεδόν μηδενικές.

Δείτε το video με τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο:

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ