ΕΛΛΑΔΑ

Ρομπέρτο Χιμένεθ: “Καίγεται το δεύτερο σπίτι μου”

Πυρκαγιά στην περιοχή της Κινέτας. Η φωτιά κατέστρεψε σπίτια καθώς και δασική περιοχή, Δευτέρα 23/7/2018. (Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο εξέφρασε την θλίψη του για τη φονική πυρκαγιά που έπληξε Δυτική και Ανατολική Αττική, αφήνοντας πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Τις δραματικές στιγμές που βιώνει η Ελλάδα από το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) σχολίασε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος συμπαράστασης στη χώρας μας.

“Το δεύτερο σπίτι μου καίγεται. Από μακριά στέλνω όλη μου την υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη βλέποντας να χάνεται ένα κομμάτι μιας χώρας, που συνιστά μια μεγάλη απώλεια για όλο τον κόσμο!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πορτιέρε στον λογαριασμό του στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ