Ρόμπεν: ”Γνωρίζω την εμμονή της Ρεάλ για το δέκατο”

Ο Άριεν Ρόμπεν προετοίμασε το έδαφος που θα συναντήσουν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο ανακαλώντας στη μνήμη του το πάθος των Ισπανών για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Ολλανδός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν, δήλωσε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι την “εμμονή”, όπως χαρακτήρισε, το πάθος της Ρεάλ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αναπαράγοντας την ρήση του Ρουμενίγκε για κάψιμο δέντρων.
“Ήμουν στην Μαδρίτη και γνωρίζω την εμμονή που έχουν για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο πράγμα γι αυτούς. Και συνεχίζουν να ελπίζουν, αλλά υποσχόμαστε στην Ρεάλ ότι δε θα περάσει καλά εδώ. Κάνουν μια πολύ καλή χρονιά αλλά να ξέρουν ότι εδώ δεν θα τους χαριστεί τίποτα.
Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και θα…κάψουμε τα δέντρα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω την πείνα που υπάρχει στην Μαδρίτη για το δέκατο τρόπαιο αλλά μην νομίζετε ότι έχουν μεγαλύτερη από εμάς.
Θέλουμε να το κατακτήσουμε ξανά και να γράψουμε ιστορία. Δεν έχω κανένα ανοιχτό λογαριασμό με την Ρεάλ. Πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια στην Μαδρίτη, έχω μόνο όμορφες αναμνήσεις”