ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρομάνο: "Ο Ζιντάν αποφάσισε να φύγει απ' τη Ρεάλ"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ως προπονητής της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν ως προπονητής της Ρεάλ AP

Σύμφωνα με ανάρτησή του έγκριτου δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφασίσει να αποχωρήσει άμεσα απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα δείχνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πορευτεί την επόμενη σεζόν με νέο προπονητή. Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αποχωρήσει άμεσα απ' τους μερένγκες.

"Εάν η Ρέαλ Μαδρίτης μπορεί να είναι καλύτερη χωρίς εμένα; Φυσικά και μπορεί, φυσικά. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι την επόμενη χρονιά, αυτό που έχει σημασία μόνο είναι το ματς του Σαββάτου" είχε σχολιάσει ο Γάλλος προπονητής πριν από λίγες μέρες προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του.

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν ακουστεί ονόματα προπονητών που ενδεχομένως να αντικαταστήσουν τον Ζιντάν στον πάγκο των μερένγκες. Η διοίκηση της Ρεάλ έχει στην πρώτη θέση της λίστας της τον Μάσιμο Αλέγκρι, ενώ υποψήφιος είναι και ο Ραούλ.

Η φετινή χρονιά για τη Ρεάλ ήταν δύσκολη, με τον Ζιντάν να δέχεται αρκετή κριτική. Οι μερένγκες πάλεψαν για την κατάκτηση της La Liga, όμως τερμάτισαν 2οι πίσω απ' την Ατλέτικο. Έτσι, έκλεισαν τη φετινή σεζόν δίχως να έχουν κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Ο Ζιντάν συνολικά στην καριέρα του στη Ρεάλ έχει κατακτήσει τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα, δύο Super Cup, δύο Super Cup Ισπανίας και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων γράφοντας ιστορία στους μερένγκες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ