SERIE A

Ρόμα - Τορίνο 1-0: Τρίποντο με την υπογραφή του Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Τορίνο για την Serie A | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Τορίνο για την Serie A | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ρόμα επιβλήθηκε 1-0 της Τορίνο στο "Ολίμπικο" με σκόρερ του νικητήριου τέρματος τον Έιμπραχαμ και διατήρησε την επαφή της με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Η Ρόμα δείχνει να βρίσκεται σε καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι και το απέδειξε και το βράδυ της Κυριακής (28/11), καθώς νίκησε με 1-0 την Τορίνο στο "Ολίμπικο", φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (μετά από το 2-0 στην έδρα της Τζένοα για το πρωτάθλημα και το 4-0 επί της Ζόρια στο Europa Conference League) και φτιάχνοντας ψυχολογία ενόψει των αγώνων με Μπολόνια και Ίντερ που ακολουθούν στο επόμενο επταήμερο για την Serie A.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, με τον Μιχιταριάν να βγάζει την κάθετη μπαλιά και τον Τζανιόλο να κάνει εξαιρετική κίνηση, για να έρθει ο Έιμπραχαμ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 3 γκολ στις 2 τελευταίες εμφανίσεις του με τους Ρωμαίους.

Το τρίποντο αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να μειώσει σε τρεις πόντους την απόσταση από την 4η Αταλάντα, την ώρα που η Τορίνο πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο (ολοκλήρωσε το ματς με 17 τελικές προσπάθειες) αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα (όλες με σκορ 0-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είδαν τον Πελεγκρίνι να αποχωρεί τραυματίας στο 15' και οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Μπελότι για τον ίδιο λόγο λίγο πριν το ματς μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τα πρώτα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Ιταλού διεθνούς στράικερ.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνεθ, Κάρσντορπ, Πελεγκρίνι (15' Πέρες (90' Κουμπουλά), Ντιαβαρά, Ελ Σααραουί (88' Βίνα), Μιχιταριάν, Έιμπραχα, Τζανιόλο

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι (46' Ζίμα), Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο (76' Μπαζέλι), Σίνγκο, Λούκιτς, Πομπέγκα, Βοϊβόντα (77' Τζάτζα), Πρατ (76' Πιάτσα), Μπρέκαλο, Μπελότι (79' Σανάμπρια)

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Βενέτσια - Ίντερ 0-2

Γιουβέντους - Αταλάντα 0-1

Έμπολι - Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια - Βερόνα 3-1

Ουντινέζε - Τζένοα 0-0

Μίλαν - Σασουόλο 1-3

Σπέτσια - Μπολόνια 0-1

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ