SERIE A

Ρόμα - Σασουόλο 2-1: Λύτρωση με Ελ Σααραουί στο 92' στο χιλιοστό ματς του Μουρίνιο

Ο Στέφαν Ελ Σαραουί πανυγυρίζει γκολ της Ρόμα κόντρα στην Σαμπντόρια στην Serie A | 11 Νοεμβρίου 2018
Ο Στέφαν Ελ Σαραουί πανυγυρίζει γκολ της Ρόμα κόντρα στην Σαμπντόρια στην Serie A | 11 Νοεμβρίου 2018 @2018 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Στεφάν Ελ Σααραουί που σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρόμα έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Σασουόλο στο "Ολίμπικο" και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο αποδεικνύεται επτάψυχη. Μπορεί η Σασουόλο να την έφερε στα όριά της και βρέθηκε μία ανάσα από την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα ωστόσο η ομάδα της αιώνιας πόλης βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 92' με τον Ελ Σααραουί, πήρε τη νίκη με 2-1 και έκανε το "3 στα 3" που τη διατηρεί στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που έχουν το απόλυτο μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και γεμάτο φάσεις στις δύο εστίες, με τους τζαλορόσι να βρίσκουν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα στο 37' με τον Κριστάντε αλλά τους νεροβέρντι να απαντούν με τον Τζούρισιτς στο 57'.

Ακολούθησαν το δοκάρι του Έιμπραχαμ για τους γηπεδούχους και του Τραορέ για τους φιλοξενούμενους καθώς και αρκετές σπουδαίες αποκρούσεις των δύο πορτιέρι, Πατρίσιο και Κονσίλι, για να έρθει η στιγμή του 92' που απογειώθηκε το Ολίμπικο.

Με μία υπέροχη ατομική ενέργεια ο Ελ Σααραουί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έτρεξε στην Curva Sud για να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του, όπως το ίδιο έκανε και ο Ζοζέ Μουρίνιο, που θέλησε να γιορτάσει μπροστά στον κόσμο τη νίκη των τζαλορόσι στο ματς Νο 1000 της επαγγελματικής καριέρας του (έφτασε τις 639 νίκες).

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνεθ, Βίνα, Κριστιάντε, Βερτού (74' Πέρεθ), Τζανιόλο (74' Σομουρόντοφ), Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν (70' Ελ Σααραουί), Έιμπραχαμ

ΣΑΣΟΥΛΟ: Κονσίλι, Τόλζαν, Κίρικες, Φεράρι, Ροζέριο, Φρατέζι (84' Αϊχάν), Λόπες, Μπεράρντι (77' Ντεφρέλ), Τζούρισιτς (84' Τραορέ), Μπογκά (89' Κυριακόπουλος), Ρασπαντόρι (46' Σκαμάκα)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Τα highlights της αγωνιστικής:

Έμπολι - Βενέτσια 1-2

Νάπολι - Γιουβέντους 2-1

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-2

Σαμπντόρια - Ίντερ 2-2

Σπέτσια - Ουντινέζε 0-1

Κάλιαρι - Τζένοα 2-3

Τορίνο - Σαλερνιτάνα 4-0

Μίλαν - Λάτσιο 2-0

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ