ΡΟΜΑ

Ρόμα: Παρουσιάζει τον Μουρίνιο την Πέμπτη

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ πριν από αγώνα Premier League απέναντι στην Έβερτον (16 Απριλίου 2021)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ πριν από αγώνα Premier League απέναντι στην Έβερτον (16 Απριλίου 2021) @ 2021 CLIVE BRUNSKIL/ASSOCIATED PRESS

Η ώρα της πρώτης γνωριμίας του Ζοζέ Μουρίνιο με τους εκπροσώπους του Τύπου με την ιδιότητα του προπονητή της Ρόμα έφτασε, με τους τζαλορόσι να ανακοινώνουν πως η ερχόμενη Πέμπτη θα είναι η ημέρα παρουσίασης του Πορτογάλου.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετράει ήδη αντίστροφα για το comeback του στη ζωή της Serie A, έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά από το μαντήλι που κούνησε στο ιταλικό φίλαθλο κοινό αφήνοντας τον πάγκο της Ίντερ.

Και αυτό γιατί η διοίκηση της Ρόμα ανακοίνωσε πως το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7), 13:30 τοπική ωρα, θα γίνει η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον 58χρονο Πορτογάλο να έχει ολοκληρώσει την πενταήμερη καραντίνα στην οποία είχε μπει μετά από την άφιξή του στην Ιταλία από την Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο special one είχε την Δευτέρα την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες των λύκων που βρέθηκαν στον προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια ενώ λίγο μετά την παρουσίασή του αναμένεται να διευθύνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός των Ρωμαίων.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ