ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο τίμησε τη μνήμη του Μαραντόνα και συγκίνησε τους Ναπολιτάνους

Ρόμα: Ο Μουρίνιο τίμησε τη μνήμη του Μαραντόνα και συγκίνησε τους Ναπολιτάνους
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ TWITTER

Η Ρόμα ταξίδεψε στον ιταλικό Νότο για παιχνίδι πρωταθλήματος με την Νάπολι και ο Ζοζέ Μουρίνιο άδραξε την ευκαιρία για να τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, για να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους των παρτενοπέι.

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από την ημέρα που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, ωστόσο ουδείς έχει βγάλει από τη μνήμη και την καρδιά του τον θρύλο του αργεντίνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τρανό παράδειγμα ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος με αφορμή το ταξίδι της Ρόμα στην Νάπολη για την αναμέτρηση με την Νάπολι στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A την ερχόμενη Δευτέρα (18/4, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) θέλησε να τον τιμήσει με μία πολύ όμορφη χειρονομία.

Αυτή ήταν να επισκεφτεί την τοιχογραφία που έχει γίνει προς τιμήν του "Πίμπε Ντ'Όρο" στην περιοχή Quartieri Spagnoli και να αποθέσει ένα μπουκέτο λουλούδια, με την κίνησή αυτή να αναγνωρίζεται από οπαδούς της Νάπολι που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο και να ξεσπούν σε δυνατά χειροκροτήματα για τον Πορτογάλο προπονητή των τζαλορόσι.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ