ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο πάει για κόλπο γκρόσο με τον Μπέιλ, σύμφωνα με ισπανικό ΜΜΕ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο με την Αλαβές για τη La Liga 2021-2022 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021
Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ρεάλ σε στιγμιότυπο με την Αλαβές για τη La Liga 2021-2022 στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

O Γκάρεθ Μπέιλ κούνησε μαντήλι στην Ρεάλ και είναι πλέον ελεύθερος, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον έχει ήδη καλέσει για να τον πείσει να συνεργαστούν στην Ρόμα σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "El Nacional".

Το κεφάλαιο "Ρεάλ" έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Γκάρεθ Μπέιλ αφού αποχαιρέτησε τους Μαδριλένους μετά από εννέα χρόνια παραμονής στην ισπανική πρωτεύουσα με την κατάκτηση του Champions League, πέμπτου τροπαίου για τον ίδιο, και αυτό που περιμένουν πλέον όλοι να μάθουν είναι τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Προς το παρόν, ο μάνατζέρ του έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τη λίστα να φαίνεται να μεγαλώνει διαρκώς. Απόδειξη η αποκάλυψη της ισπανικής εφημερίδας "El Nacional", σύμφωνα με την οποία ο Ζοζέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Ουαλό επιθετικό και θέλησε να του εκφράσει την επιθυμία του να τον δει να μετακομίσει στην Ιταλία για να συνεργαστούν στην Ρόμα από τη νέα σεζόν.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην Premier League στην Τότεναμ, με το ισπανικό μέσο να τονίζει πως ο special one επιδιώκει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του και να της προσθέσει εμπειρία, γεγονός που τον έκανε να στραφεί στην περίπτωση του Μπέιλ.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ