ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μάτιτς γίνεται το πρώτο απόκτημα του Μουρίνιο

Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον | 9 Απριλίου 2022
Ο Νεμάνια Μάτιτς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον | 9 Απριλίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Νεμάνια Μάτιτς δεν συνεχίζει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα άδραξε την ευκαιρία, με τον Σέρβο μέσο να ετοιμάζεται να γίνει το πρώτο απόκτημα των τζαλορόσι σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ένα βήμα από το να πραγματοποιήσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή είναι η Ρόμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, το πρώτο απόκτημα της κατόχου του Conference League ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Νεμάνια Μάτιτς, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον βάζει στο στόχαστρο βλέποντας πως δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ο Μουρίνιο τον ήθελε πολύ, ειδικά μετά την αδυναμία της Ρόμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μιχιταριάν, για να προσθέσει εμπειρία στη μεσαία γραμμή", αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως ο Σέρβος μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στον Ιούλιο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας των Ρωμαίων.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο που προσφέρει η Ρόμα στον παίκτη, αυτό θα είναι μονοετούς διάρκειας, ενώ θα υπάρχει και οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα έτος, που θα συνδέεται με τον αριθμό συμμετοχών του με τους τζαλορόσι.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ