SERIE A

Ρόμα - Νάπολι: Απίστευτος Μουρίνιο, τα έψαλε στον Κβαρατσχέλια και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τον αγκάλιασε και τον φίλησε

Ο Μουρίνιο με τον Κβαρατσχέλια στο Ρόμα - Νάπολι
Ο Μουρίνιο με τον Κβαρατσχέλια στο Ρόμα - Νάπολι PRINT SCREEN

Ένα απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου του Ρόμα - Νάπολι με τον Ζοζέ Μουρίνιο μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα αρχικά να τα ψέλνει στον Κβαρατσχέλια για θέατρο εν συνεχεία να τον παίρνει αγκαλιά και να τον φιλάει.

Απίστευτο σκηνικό στο Ρόμα - Νάπολι με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τα ψέλνει αρχικά στον Κβαρατσχέλια και εν συνεχεία, μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, να τον αγκαλιάζει, να τον φιλάει και να του μιλάει σαν να ήταν ο πατέρας του.

Στο 37' της αναμέτρησης ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γεωργία κέρδισε ένα φάουλ και την κίτρινη από τον αντίπαλο του σε μια φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του Μουρίνιο ο οποίος διαμαρτυρήθηκε πως δεν υπήρχε καν φάουλ.

Εν συνεχεία ο Πορτογάλος τεχνικός τα έψαλε αρχικά στον Κβαρατσχέλια λέγοντας του πως έκανε θέατρο αλλά όταν πλησίασε τον Γεωργιανό τον πήρε αγκαλιά, τον φίλησε και άρχισε να του μιλάει σε πολύ ήρεμο τόνο με τους δύο άνδρες να τα βρίσκουν. Ενώ λίγο αργότερα το πλάνο έδειξε τον Μουρίνιο να τα λέει και με τον Όσιμεν σε πολύ φιλικό ύφος.

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ