ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ρόμα - Μίλαν: Φίλαθλοι αποκαλούσαν "γύφτο" τον Ιμπραχίμοβιτς, ο Σουηδός σκόραρε και τους έλεγε να φωνάξουν πιο δυνατά

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρόμα και απευθύνθηκε στους φιλάθλους των "τζιαλορόσι" που τον αποκαλούσαν "γύφτο".

Το γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 25ο λεπτό του ντέρμπι της Μίλαν στο "Ολίμπικο" της Ρώμης προήλθε από μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, η οποία δεν έμεινε εκεί.

Οι φίλαθλοι της Ρόμα αποδοκίμαζαν εξ αρχής τον Σουηδό επιθετικό και μάλιστα έφτασαν σε σημείο να φωνάζουν "sei uno zingaro", δηλαδή "είσαι ένας γύφτος", αναφερόμενοι στις ρίζες του.

Ο 40χρονος επιθετικός δεν αντέδρασε παρά μόνο μόλις πέτυχε το υπέροχο γκολ για το 1-0. Άρχισε να κοιτάει την κερκίδα με αγριεμένο ύφος και καλούσε τους φίλους της Ρόμα να τραγουδήσουν πιο δυνατά, πιάνοντας χαρακτηριστικά τα αυτιά του.

Για την πράξη αυτή αντίκρισε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, όμως φαίνεται πως ήταν το τελευταίο πράγμα που τον ένοιαζε.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ