ΡΟΜΑ

Σεβίλλη - Ρόμα: Με Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ η ενδεκάδα των Ρωμαίων, με στόχο το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε γνωστές τις επιλογές του για την ενδεκάδα της Ρόμα κόντρα στην Σεβίλλη, στον τελικό του Europa League μεταξύ των δύο ομάδων στην Βουδαπέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν 2022-23 άρχισε, με τις Σεβίλλη και Ρόμα να κοντράρονται στην "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης για το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League (31/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) και τους προπονητές των δύο ομάδων να ανακοινώνουν τους παίκτες με τους οποίους θα πορευτούν στην έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε να παρατάξει τους τζαλορόσι με διάταξη 3-4-3, με τον Πατρίσιο κάτω από τα γκολπόστ, τους Σμόλινγκ, Μαντσίνι και Ιμπάνιεζ τριάδα στην άμυνα και τους Τσελίκ, Μάτιτς, Κριστάντε και Σπινατσόλα τετράδα στο χώρο του κέντρου.

Η μεγάλη του έκπληξη έγινε στην επίθεση, αφού θα χρησιμοποιήσει εκεί τους Έιμπραχαμ, Ντιμπάλα και Πελεγκρίνι, την ώρα που ο Αργεντινός επιθετικός δινόταν εξαιρετικά αμφίβολος και ο ίδιος ο Πορτογάλος είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως λόγω της κατάστασής του (προερχόταν από τραυματισμό) "είναι διαθέσιμος για 20-30 λεπτά".

Η ενδεκάδα της Ρόμα: Πατρίσιο, Ιμπάνιεζ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Κριστάντε, Μάτιτς, Τσελίκ, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ, Ντιμπάλα

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μπόερ, Σβίλαρ, Κάρσντορπ, Μπελότι, Γιορέντε, Καμαρά, Βαϊνάλντουμ, Μπόβε, Ζαλέφσκι, Βολπάτο, Ταχίροβιτς, Ελ Σααραουί

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ