ΡΟΜΑ

Ρόμα: Κρατάει τη θέση του στον πάγκο παρά την εξάρα ο Φονσέκα

Ρόμα: Κρατάει τη θέση του στον πάγκο παρά την εξάρα ο Φονσέκα
LUCIANO ROSSI/LAPRESSE VIA AP

Ο Πάουλο Φονσέκα θα παραμείνει στον πάγκο της Ρόμα παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για απομάκρυνσή του μετά τη βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι πάντως φαβορί για να τον διαδεχτεί το καλοκαίρι.

Οι οπαδοί της Ρόμα περίμεναν πως οι παίκτες της ομάδας θα έβγαλαν αντίδραση στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και θα έδιναν απάντηση στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη δήλωσή του πως δεν γνώριζε πολλά για τους τζαλορόσι, όμως φευ...

Η ομάδα της αιώνιας πόλης κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο "Ολντ Τράφορντ" και να πάρει το προβάδισμα με 2-1 όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε προδομένη από την άμυνά της και έκανε μεγάλο κρότο με την πτώση της, αφού δέχτηκε πέντε γκολ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφυγε ηττημένη με 2-6 και με ελάχιστες ελπίδες ενόψει του δεύτερου ημιτελικού.

Όλα αυτά έφεραν πολλά σύννεφα πάνω από τον Πάουλο Φονσέκα, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο ακόμα και για άμεση απόλυση, ωστόσο όλα δέιχνουν πως ο Πορτογάλος θα αντέξει για λίγο καιρό ακόμα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (30/4), λίγες ώρες μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ιταλία, επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο της ομάδας συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή, Τιάγκο Πίντο, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει ωστόσο πως δεν κινδυνεύει με απομάκρυνση.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει ότι παρά τη δυσαρέσκεια των διοικούντων για τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί και να υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμα και για προφορική συμφωνία του με τους τζαλορόσι ενόψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Luciano Rossi/LaPresse via AP

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ