ΡΟΜΑ

Ρόμα: Η Λίνα Σουλούκου θέλει τον Φρανσουά Μοντεστό στους Ρωμαίους

Ρόμα: Η Λίνα Σουλούκου θέλει τον Φρανσουά Μοντεστό στους Ρωμαίους
Η Λίνα Σουλούκου INTIME

Η εκτελεστική διευθύντρια της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, καταστρώνει τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά και ανάμεσα στα πλάνα της περιλαμβάνει τον Φρανσουά Μοντεστό, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η Ρόμα ολοκληρώνει τη σεζόν την Κυριακή απέναντι στη Σπέτσια, όπου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο Europa League της νέας χρονιάς.

Ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη νέα σεζόν, με την εκτελεστική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα των τζιαλορόσι.

Δημοσίευμα της Corriere dello sport το οποίο αναδημοσίευσε η ιστοσελίδα romanews, αναφέρει ότι η πρώην διευθύντρια του Ολυμπιακού επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο τεχνικό τιμ της Μόντσα.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νταν Φρίντκιν να έχει στη διάθεσή του μια "φιγούρα" στην ομάδα αντίστοιχη με του Φραντσέσκο Τότι για να μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας τη νέα χρονιά.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ