ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ρόμα: Η κίνηση του Μουρίνιο που "έδειξε" παραμονή στο Ολίμπικο

Ρόμα: Η κίνηση του Μουρίνιο που "έδειξε" παραμονή στο Ολίμπικο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι προς τους οπαδούς της Ρόμα, δείχνοντας ότι ότι στο μυαλό του βρίσκεται η παραμονή του στην Αιώνια Πόλη και όχι η αποχώρησή του από την ομάδα.

Πολλά έχουν ακουστεί για το προπονητικό μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο. Μέχρι και με τον Ολυμπιακό ενεπλάκη ο Πορτογάλος προπονητής έπειτα από τουρκικό δημοσίευμα και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει στη Ρόμα ή θα αναζητήσει νέα στέγη.

Μετά το φινάλε του αγώνα με τη Σπέτσια και τη νίκη με 2-1 που έστειλε οριστικά τους τζαλορόσι στο Europa League, ο Special One (ήταν τιμωρημένος και δεν βρισκόταν στον πάγκο) βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες για να χαιρετήσουν τον κόσμο και να τον ευχαριστήσουν για την στήριξή τους, λίγα 24ωρα μετά τον οδυνηρό χαμένο τελικό με τη Σεβίλλη στα πέναλτι.

Οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τον Μουρίνιο και εκείνος έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι, δείχνοντας προς το έδαφος, σα να τους έλεγε ότι σκοπεύει να συνεχίσει στην Αιώνια Πόλη. Προφανώς και ακολούθησαν επευφημίες από τους φιλάθλους που θέλουν να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Μουρίνιο φέρεται να ζητάει μεγαλύτερο μπάτζετ από τη διοίκηση, ώστε η Ρόμα να μπορέσει να προσελκύσει καλύτερους ποδοσφαιριστές στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και να είναι πιο ανταγωνιστική την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ