ΡΟΜΑ

Ρόμα: Εντυπωσιακό κορεό για Ντε Ρόσι από τους οπαδούς

Roma's Daniele De Rossi runs during warm up before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Roma's Daniele De Rossi runs during warm up before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αγωνίζεται κόντρα στην Πάρμα για τελευταία φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της Ρόμα και οι οπαδοί τον αποχαιρετούν με ξεχωριστό τρόπο. Δείτε VIDEOS.

Απέναντι στην Πάρμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φοράει για τελευταία φορά στην καριέρα του τη φανέλα της Ρόμα και ο κόσμος των "τζαλορόσι" φροντίζει να αποχαιρετήσει όπως αρμόζει έναν παίκτη που αγάπησε υπέρμετρα τους πρωτευουσιάνους και τους υπηρέτησε για 18 σερί χρόνια.

Πώς; Μα φυσικά γεμίζοντας το "Ολίμπικο" για να δώσει το πιο δυνατό χειροκρότημα στον 35χρονο Ιταλό μέσο, με τους οπαδούς να βρίσκουν μάλιστα και άλλους τρόπους για να του δείξουν την αγαπη τους.


Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος ήταν τα χιλιάδες κίτρινα και κόκκινα σημαιάκια που κουνούσαν στην Curva Sud και τα οποία έγραφαν το όνομά του (DDR) στο πλαίσιο χωρογραφίας που δημιούργησαν οι οργανωμένοι τιφόζι, ενώ υψώθηκαν και αρκετά πανό με σαφή αναφορά προς τον αρχηγό της ομάδας.

"Αιώνια ο αρχηγός μας", "Είμαστε όλοι Ντανιέλε Ντε Ρόσι", "Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τζαλορόσα καρδιά" και "Μας εκπροσώπησες στο γήπεδο για 18 χρόνια... Από σήμερα η Curva Sud θα σε εκπροσωπεί για πάντα", ανέφεραν μερικά από αυτά.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

Η ξεχωριστή φανέλα της Ρόμα στο "αντίο" του Ντε Ρόσι
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ