SERIE A

Ρόμα - Αταλάντα 1-0: Με Έιμπραχαμ συνεχίζει να κυνηγάει την 4άδα

Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Αταλάντα
Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Αταλάντα 2022 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Αταλάντα χάρη στο γκολ του Έιμπραχαμ στο 32ο λεπτό και συνεχίζει να μάχεται για την πρώτη τετράδα της Serie A που οδηγεί στο Champions League.

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ρόμα. Οι τζαλορόσι επικράτησαν 1-0 της Αταλάντα για την 28η αγωνιστική της Serie A χάρη στο γκολ του Έιμπραχαμ στο 32'. Η ομάδα του Μουρίνιο παραμένει σε τροχιά Champions League, καθώς έφτασε τους 47 πόντους και ισοβαθμεί με την Αταλάντα στην έκτη θέση στο -4 από την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 32ο λεπτό. Η Ρόμα έκλεψε την μπάλα και έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση. Ο Τζανιόλο εκμεταλλεύτηκε μία βαθιά μπαλιά, πάτησε την μπάλα για τον Έιμπραχαμ, ο οποίος πλάσαρε τον Μούσο στέλνοντας την στα δίχτυα για το 1-0.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ανοιχτό, με τους τζαλορόσι να κρατούν το προβάδισμά τους. Στο 51' η Αταλάντα είχε ευκαιρία με τον Φρόιλερ. Η Ρόμα απάντησε στο 64ο λεπτό, με προσπάθεια του Μαντσίνι να φεύγει λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Ρόμα κράτησε το προβάδισμα έως το φινάλε, παρά την πίεση της Αταλάντα.

Δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, είχε το παιχνίδι πριν από το φινάλε. Στο 90+4' μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε (η δεύτερη για διαμαρτυρία), ενώ στο 90+6' αποβλήθηκε και ο Μχιταριάν.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κουμπουλά, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Ζαλέβσκι, Κριστάντε, Μχιταριάν, Κάρσντορπ, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ, Τζανιόλο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Χάτεμπερ, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Ζαπακόστα, ντε Ρον, Φρόιλερ, Πεσίνα, Κούπμαϊνερς, Πάσαλιτς, Μίραντσουκ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ