ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Μιχιταριάν

Ο Μχιταριάν πανηγυρίσει γκολ που σημείωσε με τον συμπαίκτη του, Λορέντζο Πελεγκρίνι
Ο Μχιταριάν πανηγυρίσει γκολ που σημείωσε με τον συμπαίκτη του, Λορέντζο Πελεγκρίνι © 2019 GREGORIO BORGIA / ASSOCIATED PRESS

Η Ρομά ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Χένρικ Μιχιταριάν για έναν ακόμη χρόνο, καθώς ο Μουρίνιο εισηγήθηκε την παραμονή του στους Ρωμαίους, πάλι τις ψυχρές σχέσεις τους από τη συνύπαρξή τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρόμα γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Χένρικ Μιχιταριάν, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Αρμένιου μεσοεπιθετικού για άλλη μια σεζόν, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που έλεγαν ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει.

Η έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των Ρωμαίων φούντωσε τα σενάρια για την αποχώρηση του Μιχιταριάν, λόγω της κακής συνύπαρξης των δύο ανδρών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο "Special One" εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα.

Φέτος ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν με τη Ρόμα, καθώς σε 46 συμμετοχές είχε απολογισμό 15 γκολ και 13 ασίστ. Το όνομά του είχε παίξει για αρκετές ομάδας, καθώς θα ήταν ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στη Ρόμα, με την οποία αγωνίζεται από το περσινό καλοκαίρι, όταν αποχώρησε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ