ΡΟΜΑ

Ανακοίνωσε το δανεισμό του Σολμπάκεν στην Ουράβα

Ο Όλα Σολμπάκεν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Βερόνα | 19 Φεβρουαρίου 2023
Ο Όλα Σολμπάκεν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Βερόνα | 19 Φεβρουαρίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο δανεισμός του Όλα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε ωστόσο η Ρόμα δεν άργησε πολύ να του βρει νέα ομάδα, με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας να γνωστοποιεί τη συμφωνία της με την Ουράβα Ρεντς για το δανεισμό του.

Η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν για την παραχώρηση του Όλα Σολμπάκεν με τη μορφή δανεισμού όμως ο συγκεκριμένος "γάμος" δεν ευοδώθηκε, με τον Νορβηγό μεσοεπιθετικο να φοράει σε 12 ματς τα ερυθρόλευκα αλλά να αδυνατεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους Πειραιώτες.

Το γεγονός αυτό έφερε τον πρόωρο χωρισμό μεταξύ των δύο πλευρών, με την Ρόμα να μη δυσκολεύεται ωστόσο να βρει νέα ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο ποδοσφαιριστής.

Αυτή θα είναι η Ουράβα Ρεντς, με τους Ιάπωνες να έχουν εκφράσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα ενδιαφέρον για τον 25χρονο και το deal για το νέο δανεισμό του να ανακοινώνεται από τους τζαλορόσι το μεσημέρι της Παρασκευής (12/01).

"Η Ρόμα κάνει γνωστό πως ήρθε σε συμφωνία με την Ουράβα Ρεντς για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Όλα Σολμπάκεν.

Ο Σολμπάκεν, που αποκτήθηκε από την Ρόμα τον Ιανουάριο του 2023, είχε απολογισμό 15 συμμετοχές και 1 γκολ με τους τζαλορόσι πριν μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο σύλλογος εύχεται στον Όλα την καλύτερη τύχη για τη νέα του περιπέτεια στην Ιαπωνία", αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόμα.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ