EUROPA LEAGUE

Ρόμα - Άλκμααρ: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους των τζαλορόσι πριν τη σέντρα

Ρόμα - Άλκμααρ: Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους των τζαλορόσι πριν τη σέντρα
@2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ρόμα φιλοδοξεί να σηκώσει ευρωπαϊκό τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική σεζόν και οι οπαδοί της δημιούργησαν μία άκρως εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο "Ολίμπικο" πριν από τη σέντρα του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Έναν χρόνο μετά από την κατάκτηση του Conference League (1-0 απέναντι στην Φέγενορντ στον τελικό με το χρυσό γκολ του Τζανιόλο), ο Ζοζέ Μουρίνιο φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ρόμα στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου και στη δεύτερη σεζόν του στην Ρώμη, με τους τζαλορόσι να βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά του θεσμού.

Σε όλη αυτή την πορεία τους μέχρι τους "4" είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του κοινού τους και το ίδιο συνέβη και στο πλαίσιο της πρώτης μάχης με την Λεβερκούζεν το βράδυ της Τετάρτης, με τους τιφόζι των πρωτευουσιάνων να γεμίζουν για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν το "Ολίμπικο" και να φτιάχνουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Κάτι που αποτυπώθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο πριν τη σέντρα, με τους οπαδούς να προσφέρουν στο κοινό ένα άκρως εντυπωσιακό κορεό, σχηματίζοντας το όνομα της ομάδας στην κεντρική εξέδρα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ