ΡΟΜΑ

Ρόμα: Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο του Μαντί Καμαρά

Ρόμα: Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο του Μαντί Καμαρά
PRINT SCREEN

Το τελευταίο 24ωρο εξελίχτηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Μαντί Καμαρά, αφού μετά από την ήττα που γνώρισε η Ρόμα στο "Ολίμπικο" από την Μπέτις είδε το αμάξι του να "κάνει φτερά".

Μετά από την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άνχελ Ντι Μαρία στο Τορίνο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Serie A είχε μία πολύ άσχημη περιπέτεια το τελευταίο 24ωρο.

Ο λόγος για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, για τον οποίο δεν έφτανε η στενοχώρια από την εντός έδρας ήττα της Ρόμα από την Μπέτις (1-2 με ανατροπή), ήρθε για να "δέσει το γλυκό" και η απώλεια του αμαξιού του.

Απώλεια που ήταν αποτέλεσμα κλοπής, με τον 25χρονο μέσο από την Γουινέα να έχει παρκάρει για διάστημα μίας ώρας το αμάξι του (μάρκας Hyundai Ioniq) στην περιοχή Έουρ και όταν επέστρεψε να το πάρει, να αντιλαμβάνεται πως είχε πέσει θύμα κλοπής.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο Μαντί Καμαρά έσπευσε σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την κλοπή, συνοδευόμενος από τον προσωπικό μεταφραστή του, με την ιστορία της κλοπής του αμαξιού του να θυμίζει παρόμοιο περιστατικό που είχε ως θύμα τον Στεφάν Ελ Σααραουί πριν από τρία χρόνια στην ίδια περιοχή.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ