ΑΕΚ

Ρόδος - ΑΕΚ Β' 1-0: Ήττα στο πρώτο φιλικό για την Ένωση

Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση της Ρόδου με την ΑΕΚ Β'
Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση της Ρόδου με την ΑΕΚ Β' PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την ήττα από τη Ρόδο στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση στο ΕΑΚ Βόλου, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρσελίνο.

Η Ρόδος επικράτησε της ΑΕΚ Β' με 1-0 στο πρώτο φιλικό της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Μαρσελίνο από την άσπρη βούλα, έπειτα από μαρκάρισμα του Κορνέζου πάνω στον Σταματελόπουλο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή Σκουλά.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Γιανίς Αμούρ, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης δοκιμάζεται από την ΑΕΚ Β'. την προηγούμενη σεζόν ήταν στα τμήματα υποδομής της Μονπελιέ.

ΑΕΚ: Γκίνης (75' Αγγελόπουλος) Σταμούλης (59' Κάτσικας) Κορνέζος (83' Κώτσιος) Γιαννούτσος (75' Αρβανίτης) Μπούσης (83' Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος (75' Κορομηλάς) Μπάμπης (59' Απ. Χριστόπουλος) Αμούρ (75' Γεωργέας) Γερολέμου (75' Πιτιλάκος) Ιατρούδης (59' Γιούσης - 80' Τζούντα Γκαρσία) Χριστόπουλος Ε. (83' Γκολφίνος).

ΡΟΔΟΣ: Ηλιάδης, (18' λόγω τραυματισμού, Θεοδωράκης) Σάντο, Μπακαρί, Καψάλης, Μίνγκος, Καραγεώργης, Φερέιρα, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης.

Για τους Ροδίτες έπαιξαν και οι Τσάβες, Μαρτσάκης, Δελαπόρτας, Βουργουντζής, Ρέτσος, Μπότος, Μακρυδημήτρης..

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ