ROAD TRIP TO PARIS

Road Trip to Paris: Ο Θέμης Καίσαρης ταξιδεύει οδικώς στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League

Road Trip to Paris: Ο Θέμης Καίσαρης ταξιδεύει οδικώς στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League

Ο Θέμης Καίσαρης έχει παρακολουθήσει από κοντά 13 τελικούς Champions League. Δύο από αυτούς στην Αθήνα, 11 στο εξωτερικό. Ποτέ όμως δεν έκανε αυτό που θα κάνει φέτος.

Ένα μοναδικό road trip to the Final, μαζί με τη Stoiximan. Αναχώρηση τη Δευτέρα 23 Μαϊου από την Αθήνα, μια ενδιάμεση βαρκάδα στην Αδριατική και μετά οδήγηση μέχρι το Παρίσι. Εκεί τον περιμένουν η Λίβερπουλ με τη Ρεάλ, στην επανάληψη του τελικού του 1981 στην ίδια πόλη.

Όλα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό και ο Θέμης το έχει δει να συμβαίνει σε εκείνους που έχει παρευρεθεί. Έχει δει το φαβορί να τρώει τέσσερα γκολ, το 3-0 να γίνεται 3-3 σε έξι λεπτά, τον τελικό να πηγαίνει στα πέναλτι μετά από 120' χωρίς γκολ. Τις κορυφαίες οκτώ ιστορίες των τελικών που έχει δει από κοντά, θα τις διηγηθεί on camera κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Παρίσι.

Η φορά που μπήκε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο κι εκείνη που βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον Ζιντάν. Η αίσθηση του να βλέπεις τον Μέσι από κοντά και ο παίκτης που σπάραζε στο χορτάρι. Ο Ιταλός που έλεγε παλιάτσο τον Ινζάγκι και η θεατρική παράσταση που ακυρώθηκε για να πάει ο Θέμης στον τελικό.

Μοναδικές ιστορίες που θα γίνουν video κατά τη διάρκεια της οδήγησης προς το Παρίσι. Επιπλέον, ζωντανές συνδέσεις με το Show must go on και την Game Night, καθώς και καθημερινά Instagram Live από τις στάσεις στη διαδρομή.

Ένα ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, ένα road trip to Paris με τον Θέμη Καίσαρη και τη Stoiximan.

TAGS ROAD TRIP TO PARIS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ