ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

RMC: "Ο Όσκαρ Γκαρθία υποψήφιος αντικαταστάτης του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αστέρα για τη Super League 2017-2018 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Αστέρα για τη Super League 2017-2018 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 INTIME

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρόναλντ Κούμαν για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "RMC".

Το όνομα του Ισπανού πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και νυν τεχνικού της Ρεμς, αναφέρθηκε σε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι στη λίστα με τους προπονητές των ιθυνόντων των μπλαουγκράνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει περάσει 18 χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Τα πρώτα επτά στην περίφημη ακαδημία της, τη "Λα Μασία", τρεις στη δεύτερη ομάδα και πέντε στην πρώτη.

Την Μπαρτσελόνα την έχει υπηρετήσει και από το πόστο του προπονητή, όντας τεχνικός της Κ19 της Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια (2009-2012), ενώ την ίδια περίοδο ήταν βοηθός του Γιόχαν Κρόιφ στην εθνική Καταλονίας.

Πρώτες επαφές ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα - Μαρτίνεθ

Η καταλανική "Sport" αναφέρει ότι οι μπλαουγκράνα έχουν έρθει σε επαφή με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύεται με την ομοσπονδία του Βελγίου, ενώ επιθυμία των Βέλγων είναι να τον κρατήσουν μέχρι το Μουντιάλ του 2022. Υπενθυμίζεται ότι στα υπόψιν του Λαπόρτα είναι και ο Τσάβι Ερνάντεζ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ