ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

RMC: "Ο Γκέιγ δεν έπαιξε με την Παρί αρνούμενος να στηρίξει τον αγώνα κατά της ομοφοβίας"

Ο Ιντρίσα Γκέιγ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Μπριζ για το Champions League | 15 Μαΐου 2022
Ο Ιντρίσα Γκέιγ με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Μπριζ για το Champions League | 15 Μαΐου 2022 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως ο Ιντρίσα Γκέιγ απουσίασε από την αποστολή της Παρί στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στην Μονπελιέ για να μη στηρίξει τον αγώνα κατά της ομοφοβίας, προχώρησε με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "RMC".

Ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν τους Γάλλους ρεπόρτερ στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος της Παρί κόντρα στην Μονπελιέ το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο Ιντρίσα Γκέιγ, με την αιτία να είναι η ξαφνική απουσία του από την αποστολή.

"Ο Ιντρίσα ταξίδεψε μαζί μας στο Μονπελιέ αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να μπει στο φύλλο αγώνα. Δεν είναι πάντως τραυματίας", δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τον παίκτη του, με την RMC να προχωράει όμως μία ημέρα αργότερα σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη αναφορικά με τον Σενεγαλέζο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο μέσος των Παριζιάνων αρνήθηκε να παίξει φορώντας φανέλα με το ουράνιο τόξο, στο πλαίσιο καμπάνιας στην οποία συμμετέχει η Παρί για την καταπολέμηση της ομοφοβίας και την στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες εμφανίσεις που περιλαμβάνουν το ουράνιο τόξο εντάσσονται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που εφαρμόζεται από την την Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα της Γαλλίας από το 2019, με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας να είναι στις 17 Μαΐου.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει ότι και στο αντίστοιχο περυσινό ματς (κόντρα στην Ρεμς) που η Παρί εμφανίστηκε με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις, για να στηρίξει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ο Γκέιγ είχε απουσιάσει και πάλι, με την επίσημη αιτιολογία να είναι πως υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ