ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ρίβερ: Τρέλα από τους οπαδούς της πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το "Μπομπονέρα"

Ρίβερ: Τρέλα από τους οπαδούς της πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το "Μπομπονέρα"
PRINT SCREEN

Οι οπαδοί στην Αργεντινή ζουν με απίστευτο πάθος τα ντέρμπι της Ρίβερ με την Μπόκα και αυτό φάνηκε λίγο πριν το μεταξύ τους κυριακάτικο ντέρμπι στο "Μπομπονέρα", με φίλους των μιγιονάριος να στήνουν τρελό πάρτι κατά την αναχώρηση της αποστολής για την έδρα της Μπόκα.

Η Μπόκα και η Ρίβερ ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής στο "Μπομπονέρα" (01/10, 20:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο Copa de la Liga και οι φίλοι των δύο ομάδων έχουν φροντίσει να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο.

Εκείνοι της Μπόκα έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια και αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο σπίτι τους ενώ και εκείνοι της Ρίβερ θέλησαν να δείξουν το πόσο κοντά βρίσκονται στους παίκτες της ομάδας τους με ξεχωριστό τρόπο.

Αυτός ήταν να συγκεντρωθούν χιλιάδες άτομα έξω από το γήπεδο της Ρίβερ, το Μονουμεντάλ, για να στήσουν ένα τρελό πάρτι με καπνογόνα και σημαίες και να ξεπροβοδίσουν με δυναμικό τρόπο την αποστολή, κατά την αναχώρησή του πούλμαν της Ρίβερ για το γήπεδο της μεγάλης αντιπάλου.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ