COPA LIBERTADORES

Η Ρίβερ θα παίξει χωρίς τερματοφύλακες και με 10 παίκτες στο Copa Libertadores

Ο Ένσο Πέρες της Ρίβερ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παλμέιρας για τα ημιτελικά του Copa Libertadores 2020 στο "Άλιαντς Πάρκε", Σάο Πάουλο | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021
Ο Ένσο Πέρες της Ρίβερ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Παλμέιρας για τα ημιτελικά του Copa Libertadores 2020 στο "Άλιαντς Πάρκε", Σάο Πάουλο | Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 © 2021 NELSON ALMEIDA/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ έχει χάσει 20 παίκτες με κορονοϊό, μεταξύ αυτών τους 4 τερματοφύλακες που έχει δηλώσει για το Copa Libertadores. Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα έχει 10 ετοιμοπόλεμους παίκτες και 2 τραυματίες κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε.

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Ρίβερ, η οποία θα αναγκαστεί να υποδεχθεί την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το βράδυ της Τετάρτης για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores χωρίς να έχει διαθέσιμο τερματοφύλακα στην αποστολή!

Οι 4 τερματοφύλακες που έχουν δηλωθεί στη λίστα της CONMEBOL τέθηκαν νοκ άουτ λόγω COVID-19 και από την Παρασκευή συνολικά οι "εκατομμυριούχοι" έχουν χάσει 20 ποδοσφαιριστές από κορονοϊό.

Γι' αυτόν το λόγο απευθύνθηκαν στη διοργανώτρια αρχή και ζήτησαν να συμπεριληφθούν στη λίστα οι Λέο Ντίας και Αγουστίν Γκόμες, δύο τερματοφύλακες από τα τμήματα ακαδημίας, ώστε -έστω- να συμπληρώσουν ενδεκάδα στον προσεχή αγώνα.

Το αίτημα απορρίφθηκε από την CONMEBOL, διότι η Ρίβερ είχε δικαίωμα να δηλώσει 50 ποδοσφαιριστές για το τουρνουά πριν από την έναρξή του, όμως εκείνη επέλεξε να δηλώσει μόλις 32.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα αναγκαστεί να παρατάξει μία... δεκάδα κόντρα στους Κολομβιανούς και χωρίς τερματοφύλακα. Το ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Ένσο Πέρες, ο 35χρονος μέσος ο οποίος, όμως, αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Μπόκα.

Ο Πέρες πιθανόν θα σφίξει τα δόντια και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ώστε να συμπληρωθεί ενδεκάδα και να γεμίσει η εστία, ενώ ακόμα ένας παίκτης που είναι τραυματίας, ο Χαβιέρ Πινόλα, είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Photo Credits: © 2021 Nelson Almeida/Associated Press

TAGS COPA LIBERTADORES ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ