ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο: "Καλό για τον Ρονάλντο και το ποδόσφαιρο να γυρίσει στην Ρεάλ"

Ριβάλντο: "Καλό για τον Ρονάλντο και το ποδόσφαιρο να γυρίσει στην Ρεάλ"
@2023 HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο "παρασύρθηκε" από το μεγάλο συμβόλαιο που του προσέφερε η Αλ Νασρ και πως η καλύτερη λύση για εκείνον είναι να επιστρέψει στην Ρεάλ για να κλείσει την καριέρα του, εμφανίστηκε ο Ριβάλντο.

Μετά από τη λύση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσούσης της σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε το μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους, όμως εκείνη που μπόρεσε να τον κάνει δικό της ήταν η Αλ Νασρ, προσφέροντάς του ένα ασυναγώνιστο πακέτο.

Αυτό περιελάμβανε προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για ένα συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να δείχνει ωστόσο έξω από τα νερά του στην Σαουδική Αραβία και να παραμένει άγνωστο το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωμε με έναν άλλον θρυλικό άσο του αθλήματος, τον Ριβάλντο, ο CR7 δεν έκανε σωστή επιλογή για την καριέρα του παρασυρόμενος από το τεράστιο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε, με τον Βραζιλιάνο παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να τον προτρέπει να επιστρέψει στην Ρεάλ.

"Κατανοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια που υπογράφουν στην Σαουδική Αραβία, όπου εκεί όμως η ζωή είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όπως αναμένουν.

Οπότε, ενδέχεται να περνάς μία φάση απογοήτευσης ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Εκτός αν τα χρήματα είναι αρκετά για να έρχονται ως αντίβαρο σε μία ζωή που δεν είναι τόσο ευτυχής", τόνισε στην "Mundo Deportivo" ο Ριβάλντο, αναφερόμενος στον Ρονάλντο, για να προσθέσει:

"Θα ήταν καλό για εκείνον και το ποδόσφαιρο να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Ρεάλ και να κλείσει εκεί την καριέρα του".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ