ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρίτσαρντς: "Πέρασα τρία χειρουργία, αλλά ήμουν δυνατός και νιώθω ευτυχία που επέστρεψα"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Ομάρ Ρίτσαρντς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πέρασε δύσκολα, λόγω των χειρουργίων αλλά ήταν δυνατός και επέστρεψε, εκφράζοντας τη χαρά του που το πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα και συνεχίζει στην Ευρώπη και τα playoffs των "16" του Conference League. Ένα από τα θετικά για τους ερυθρολεύκους στη χθεσινή βραδιά ήταν και το ντεμπούτο του Ομάρ Ρίτσαρντς, ενός εκ των κορυφαίων ταλέντων στον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια, που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι.

Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πέρασε δύσκολη την περίοδο που υποβλήθηκε σε τρία χειρουργία, αλλά ήταν δυνατός και μπόρεσε να επανέλθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομάρ Ρίτσαρντς στο κανάλι του Ολυμπιακού: Για την επιστροφή του στα γήπεδα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο μετά από πολύ καιρό. Πολλές φορές δεν ξέρεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να το στερηθείς. Έτσι νιώθω τώρα. Δεν ήξερα πόσο καιρό θα έπαιρνε η επιστροφή. Είναι κάποια συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή".

Για το πόσο δύσκολα ήταν το διάστημα που ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων: "Ήταν ένα δύσκολο διάστημα, πέρασα από τρία χειρουργεία. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση, ήρθε και το δεύτερο και πέρασα πολλές φορές από αυτή τη διαδικασία.

Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά, χρειάζεται να περάσεις μερικές φορές νιώθοντας μόνος και αβοήθητος. Αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες στιγμές που πέρασα συναισθηματικά, ήμουν δυνατός. Είμαι ευτυχισμένος και δεν μπορώ να περιγράψω πως είναι να είσαι γερός και υγιής και να παίζω στο γήπεδο".

Για το ότι επέστρεψε παίζοντας με τον Ολυμπιακό: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, όλοι με υποδέχθηκαν και με βοήθησαν πολύ καλά. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ καλοί μαζί μου. Όλα πήγαν καλά έως τώρα. Χάρηκα που βοήθησα αυτή την ομάδα και εύχομαι να συμβεί ξανά πολλές φορές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ