ΙΤΑΛΙΑ

Ριμπερί: "Με πίστεψε από την αρχή η Φιορεντίνα"

AC Milan's Davide Calabria, left, and Fiorentina's Franck Ribery fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Davide Calabria, left, and Fiorentina's Franck Ribery fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τα όσα έχει βρει μέχρι στιγμής στην Φιορεντίνα ενώ έκανε ειδική μνεία στην αντιμετώπιση που είχε από τους οπαδούς της Μίλαν στο "Σαν Σίρο".

Μετά από δώδεκα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ο Φρανκ Ριμπερί κοσμεί πλέον τα γήπεδα της Serie A και οι πρώτες του εντυπώσεις από το νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

"Η Serie A είναι ένα καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν μου, τόσο όσον αφορά στα στάδια όσο και στους φιλάθλους. Μου αρέσει η κουλτούρα που υπάρχει εδώ, ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Η Φλωρεντία είναι ένα μέρος γεμάτο από εστιατόρια και γέφυρες και είναι υπέροχα όταν λάμπει ο ήλιος. Μου είναι δύσκολο βέβαια να τα χαρώ όλα αυτά καθώς είμαι πολλές ώρες στην προπόνηση και όταν τελειώνω, γυρίζω σπίτι για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.

Η Φιορεντίνα είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία, έχουν αγωνιστεί σε αυτήν οι Μπατιστούτα, Μπάτζο και Τόνι. Ο σύλλογος πάντα με πίστευε, από την αρχή.

Ο Μοντέλα είναι νεαρός προπονητής αλλά είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Μου αρέσει πολύ", τόνισε ο 36χρονος Γάλλος μέσος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Serie A στο Youtube, για να συμπληρώσει αναφορικά με το χειροκρότημα που έλαβε από τους οπαδούς της Μίλαν μετά από το το γκολ του στο πρόσφατο 3-1 των βιόλα στο Μιλάνο.

"Το Σαν Σίρο είναι ένα ξεχωριστό μέρος για να παίζεις ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα φανταστικό παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν και ήταν κάτι το συναρπαστικό να κερδίσω το χειροκρότημα των φίλων της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ