SERIE A

Ριμπερί: Ανακοινώθηκε απ' τη Σαλερνιτάνα

Ο Ριμπερί στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Μπενεβέντο
Ο Ριμπερί στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Μπενεβέντο © 2021 SALVATORE LAPORTA/ASSOCIATED PRESS

Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με ρήτρα αυτόματης επέκτασης, αν επιτευχθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι.

Μία μεγάλη και ιστορική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Σαλερνιτάνα. Ο Ριμπερί είναι και επίσημα παίκτης της ιταλικής ομάδας, με τον Γάλλο επιθετικό να αποθεώνεται απ' τους οπαδούς στην έδρα, όπου θα συνεχίσει την γεμάτη καριέρα του.

Ο Ριμπερί έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τη νεοφώτιστη ομάδα της Serie A, ωστόσο η συμφωνία περιλαμβάνει και ρήτρα αυτόματης επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, εάν πετύχει κάποιους συγκεκριμένους στόχους.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του βρέθηκε επίσης η Καραγκουμρούκ, όμως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, προτίμησε να παραμείνει στη Serie A απ' το να μετακομίσει στην Τουρκία.

Ριμπερί: "Έχω πολλά ακόμη να αποδείξω"

"Νιώθω καλά και έχω ακόμη πολλά να αποδείξω. Δεν είμαι εδώ για να περάσω καλά, αλλά να προσφέρω και να νικήσω. Η Serie A είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να βρω γρήγορα τον ρυθμό μου" ανέφερε ο Ριμπερί στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σαλερνιτάνα.

Επίσης, σε ερώτηση για το αν αισθάνεται όπως ο Μαραντόνα στη Νάπολι σχολίασε: "Ο Ντιέγκο έκανε μία απίστευτη καριέρα. Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Θα κάνω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Τώρα απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο".

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ