ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρικέλμε: "Ο Κρόος είναι όπως ο Φέντερερ, δεν ιδρώνει και δεν λερώνεται"

Real Madrid's Toni Kroos, right, celebrates with teammate Jude Bellingham after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at Metropolitan stadium in Madrid, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Toni Kroos, right, celebrates with teammate Jude Bellingham after scoring his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at Metropolitan stadium in Madrid, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και νυν πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιος, Χουάν Ρικέλμε, παραχώρησε συνέντευξη στο TNT Sport όπου μεταξύ άλλων εκθείασε τους Τόνι Κρόος και Τζουντ Μπέλιγχαμ και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Ρεάλ.

Ο Τόνι Κρόος διανύει φέτος τη 10η σεζόν του στο "Μπερναμπέου" και είναι με διαφορά ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, με την αξία του να είναι τόσο μεγάλη ώστε όλοι οι προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί να τον θεωρούν θεμελιώδες κομμάτι του ρόστερ των μερένγκες.

Το πόσο σημαντική είναι η προσφορά του στην Ρεάλ θέλησε να το καταδείξει με δηλώσεις του ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, με τον θρυλικό Αργεντινό ποδοσφαιριστή και νυν πρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς να τον παρομοιάζει με τον... Ρότζερ Φέντερερ.

"Ο Κρόος μού θυμίζει πολύ τον Φέντερερ όταν έπαιζε τένις: μπορούσε να επιστρέψει σπίτι του μετά από αγώνα χωρίς να χρειαστεί να κάνει μπάνιο.

Είναι κάτι το εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τον Κρόος, έχει ένα μοναδικό στιλ, δεν πέφτει ποτέ στο έδαφος, δεν λερώνεται, δεν ιδρώνει", τόνισε ο Ρικέλμε, για να αφιερώσει κατόπιν διθυραμβικά σχόλια και για το νέο είδωλο των οπαδών της Ρεάλ από το περασμένο καλοκαίρι, τον Τζουντ Μπέλιγχαμ:

"Ο Μπέλιγχαμ είναι πολύ άξιος, ανήκει σε ένα παραμυθένιο επίπεδο. Υπάρχει βέβαια και κάποιος που δεν έχει λάβει την αναγνώριση που αξίζει. Αυτός είναι ο Καρβαχάλ, που κατά τη γνώμη μου είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στην ιστορία της Ρεάλ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ